Bangla

Ditën e Shën Valentinit është për të gjithë botën, ne kemi bandë e Ditën e Shën Valentinit Bangla SMS poshtë ju lehtë mund të ndajnë këto SMS Bangla me doni ato dhe të tregojnë dashurinë tuaj të thellë për to.

Gëzuar Ditën e Shën Valentinit Bangla SMS

shumëllojshmëri më të mirë të SMS Gëzuar Ditën e Shën Valentinit në Bangla anije këto SMS për atë një që e doni më shumë dhe festojnë Happy Valentines Day 2018.   Gëzuar Ditën e Shën Valentinit Bangla SMS: Oi Akasher Chader Fire 2mai The lobasi, Moner Kosto Muhce Jai Dekhle 2mar Hasi, 2mar Moner Moddho Khane Rekhe Dio Amai, Jibone ...

Lexo më shumë »
error: Content is protected !!